Новини

 

ВАЖНО!!! РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ЗА ВСИЧКИ КЛАСОВЕ НА 11.12.2017 г.

  Уважаеми родители, След становище на експертна група от Община Варна за неотложен ремонт в сградата на НУ „Васил Левски“, на 07.12.2017 г. е издадена заповед на кмета на Община Варна г-н Иван Портних за преустановяване на образователния процес в НУ „Васил Левски“  от 22.12.2017 г. и временно преместване на учениците. Учебните занятия от 03.01.2018 […]

Posted in Новини | Leave a comment

„Час по правата и отговорностите на човека“

На 29.11.2017 г в изпълнение на програма „Час по правата и отговорностите на човека“ учениците от ІV а, ІV б и ІV в класове се срещнаха с адвокатите Ивалина Димитрова и Деляна Валериева. Срещата предизвика много въпроси от страна на децата относно техните права и отговорности.       

Posted in Новини | Leave a comment

Учение по пожарна безопасност и защита на населението

Днес 23.11.2017 г. се проведе едно атрактивно и много полезно обучение на учениците от НУ „Васил Левски“ по пожарна безопасност и защита на населението. Пожарникарите от II район на служба за пожарна безопасност демонстрираха начини за гасене на пожар, а инспектор Виолета Стойкова презентира и проведе беседа относно правилата за безопасност при пожар.          

Posted in Новини | Leave a comment

Ново признание за спортните успехи на Красимира Иванова от III в клас

Красимира Иванова от III в клас беше номинирана и включена в онлайн анкетата – „Спортист на Варна“ за месец октомври 2017 г. Нека всички да подкрепим и гласуваме за Краси на страницата на „Спортист на Варна“.

Posted in Новини | Leave a comment

„Час на полицая“

На 04.10.2017 г. в  НУ „Васил Левски“ се проведе „Час на полицая“ с помощта на служители от IV РУП – „Аспарухово“. Инспектор Иванов за поредна година запозна най-малките ученици от първи клас с много от опасностите на пътя и как да се предпазват от тях.       

Posted in Новини | Leave a comment

Благодарност

БЛАГОДАРНОСТ Благодарим Ви, скъпи родители, за присъединяването към инициативата „ЗАЕДНО ЗА ИВА“. В резултат на Вашата съпричастност за операцията на Ива бяха събрани 1528,70 лева. Инициативата продължава!  

Posted in Новини | Leave a comment

Тържествено откриване на новата учебна година

НА 15.09.2017 г. С ТЪРЖЕСТВЕНА ПРОГРАМА БЕШЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА 2017-2018 ГОДИНА В НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“! НА ДОБЪР ЧАС, МИЛИ УЧЕНИЦИ! БЪДЕТЕ СВОБОДНИ, СМЕЛИ И СЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ! УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!                 

Posted in Новини | Leave a comment