Скъпи ученици и родители на НУ “Васил Левски“ Варна,

В синхрон с взетото решение за извънредно положение на територията на Република България, ръководството и учителският екип на Начално училище „Васил Левски“  е готово за организиране на учебния процес по електронен път – удобен, достъпен и разбираем за учениците в начален етап.

На 16.03.2020г. (понеделник) Ви съветваме да се свържете лично с класните ръководители на детето си и да уточните часовете, в които учителите (класни ръководители и учители ЦДО) ще са на разположение в уговорените платформи за комуникация. За сега препоръчваме да използвате вече утвърдените канали за комуникация – затворени Фейсбук групи на класовете, Вайбър, електронна поща и др.

Тъй като учениците ни са изцяло в начален етап на образование, молим всички родители да съдействат активно за осъществяване на образователния процес. Молим да обясните на децата, че обучението трябва да се осъществява с тяхното съдействие и активно участие, защото те всъщност не са във ваканция, а всички сме в положение на социална изолация с цел превенция.

Надяваме се, че извънредното положение ще премине спокойно за Вас и Вашите семейства. С цел превенция на заразяването, молим да разясните на децата, че социалната изолация е най-дорбата защита и всичко, което се случва, е единствено с цел да се предпазим от разрастване на пандемията, както и спазването на стриктна лична хигиена.

Нашите учители ще подготвят материали за децата на достъпен език и ще го предоставят в най-кратки срокове.

Оставаме отворени за вашите въпроси и желаем здраве на всички!

Стела Петрова – директор на НУ „Васил Левски“

 

Share this post, let the world know